tisdag 24 mars 2009

Nästa Grodden-träff

Idag var vi nere och behandlade hönsen förebyggande mot benplåtskvalster och tittade igenom de båda nya svarthönorna. De visade sig vara helt friska och fina. Skrockade så nöjt när Lucifer och Baal fick komma ut till dem. Nu går de nere, fritt i stora lagårn och bekantar sig. Skall ner strax och vittja efter ägg.

Passar på att förnya inbjudan till nästa GRODD-träff. Ni är välkomna till "Björnes Magasin" i Kisa, för en liten "tillväxt-träff". Vi träffas, fikar, pratar och de som har plantor och sticklingar att avvara och kanske vill byta eller sälja, tar med sig dessa. Höns/djurprat lär det väl bli också, gissar jag!

Magasinet är öppet bara för oss och vi kan botanisera fritt bland alla fantastiska fröer från norditalien, samt ett bra utbud på billiga kemtekniska varor och hygienartiklar. En massa bra-och-ha-prylar finns också, samt en hel del second-hand av samlarkaraktär. Även den som målar, kan hitta ett och annat smått och gott!
Jag fixar kaffet, tag med nåt gott fikabröd, som vi kan dela på... så ses vi på annandag påsk kl 13.00.

Adressen är Vallingatan i Kisa. Magasinet huserar på ovanvåningen i samma hus som ICA-butiken. Ingång på baksidan.

Anmälan till mig eller Anna-Karin.

Väl mött!

3 kommentarer:

  1. Jag kommer! Tveksamt om jag tar med alla ungarna igen...=)

    SvaraRadera
  2. Men jag åker med dig från Österbymo om det går bra Anna-Karin, det blir långt att köra annars...

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att Grodden borde ha en liten utbrytargrupp i norra Skåne... När jag tänker efter finns det redan en sådan. Vi är inte många, men vi har jävligt kul. Jag och hönsen...

    SvaraRadera