onsdag 25 mars 2009

Ingen vår i sikte på långa tider än!!!

Det är för jävligt!!! 12 grader kallt i natt och nu kl åtta, fortfarande 10 minus!!! Och i lördags som det var så soligt och varmt och vackert och den gula krokusen sken ikapp med solen invid husgrunden. Våren hade kommit.

Och nu då??? Vad ÄR detta???

Rena istiden för fanken! Jag säger bara:

Växthuseffekten, kom tillbaka... ALLT ÄR FÖRLÅTET!!;-)

Jag sov i långkalsonger i natt!! Hur sexigt är det på en skala? Idag har jag jeans och tjock röd tröja OCH långkalsonger!!! Nåt annat går ju bara inte.
Tänker på mina stackars höns nere i hönshuset, fy tusan! Lille silketuppen som blev utslängd igår, för att han är så översexuell, så han ger sig på kycklingarna. Den stackaren har inte ens haft nåt hö att sova i... bara en pinne att sitta alldeles ensam på... inte väntade vi så stark kyla inte! Men jag drar mig för att gå ut, fryser redan som bara den. Vi har kallt i vårt hus, innan vi eldat och eftersom både jag och Björn, jobbar förmiddag idag, så är det liksom ingen idé att tända ens en gång.

Men, men... nu är det bara att dra på sig fårskinnsvantarna och tjocka jackan, raggsockorna sitter redan där de skall... Vi hörs!

3 kommentarer:

 1. Ja-a, vad hände? Oförberedd som man var, skruvades det inte upp någon värme. Raggsockorna är sannerligen där dom skall redan. För dom togs liksom aldrig av igår. Kröp ner under täcket i träningsoverallen med fyra katter runt om mig, tätt, tätt.

  Men fåglarna vet. Och talar högt om att det visst är vår fortfarande.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas fåglarna har rätt, för jag HATAR verkligen snö och kyla...

  SvaraRadera
 3. Igår satt en entusiastisk talgoxe och sjöng i snöstormen.

  SvaraRadera