måndag 1 mars 2010

Styrelsen jobbar på...


Styrelsen med Simon, eller skall vi kalla oss Arbetsgruppen kanske? Nåväl, vi i styrelsen plus Simon träffades igår hemma hos Gunnel, kassören i Grodden. Vi hade som vanligt väldigt trevligt, åt gott, fikade, skrattade och diskuterade och spånade inför hönsbytardagen. Vi checkade av vad vi åstadkommit sedan sist och naturligtvis gullade vi med Lambert! Den lilla lammungen som bara var 4 dagar gammal och som sov i varmhållningsluckan på vedspisen! Lite sotig var han allt men ack så söt!
Vi gick igenom vad vi medlemmar kunde skänka för vinster till lotteriet och ni som har något på lut, kontakta styrelsen för avlämning av era bidrag.

Tidning skall göras, så kom med bidrag!
Maila bilder, texter, recept eller annat lämpligt till sko1970@hotmail.com så ska jag försöka knåpa ihop ett nummer till av Groddbladet. Till er som tycker att det tagit lång tid sen sist; förlåt, men det har varit en jobbig tid med flytt och annat personligt för "redaktörn"!Men nu tar vi nya tag mot nya Groddmål!
Aktiviteter sökes till Hönsbytardagen. Känner ni någon som håller på med kaninhoppning? Kan någon ställa upp med att växtfärga på plats? Eller annat levande hantverk som lockar publik? Kom med förslag!
Anna-Karin

2 kommentarer:

  1. Uhm, har jag missat något? Vilket lotteri? Vart? När?

    SvaraRadera
  2. Det är meningen att vi Föreningen Grodden ska sälja lotter på Hönsbytardagen i maj. Därför är vi tacksamma ifall alla kan bidra med vinster till detta.

    SvaraRadera