söndag 21 mars 2010

En lyckad snickardag!

Lördagen den 20 maj: Snickardag på Forsnäs Form
Trots kort varsel och enbart elektronisk kallelse så blev vi ett glatt gäng!
Marie, Phia, lilla Emma och "Simon" kom farande från Åtvidaberg. Gitte från sin kant och jag från min. Så samlades vi på lördagförmiddagen på Forsnäs Form. Vi gav gulliga Anette lite mått och hon startade sågen. I hallen bredvid stod vi sedan och limmade och spikade. På golvet växte det fram värpreden både stora och små, och kaninhus för små kaniner samt kaninhus/redlådor för Belgiska Jättekaniner! Ja, vi var duktiga och producerade en massa fina saker som vi nu har att sälja på Hönsbytardagen 8 maj.
Jag som blev så glad över att faktiskt hitta min kamera i kaffekassen, fick allt sänka mungiporna då jag insåg att jag inte satt i minneskortet efter att jag sist laddat över bilderna till datorn!
Så bilder kommer läggas in här, men jag har inte hunnit fått några än via mail. Fotograferna hade lång väg hem igår och då vi som vanligt alltid har trevligt och roligt, så tog det ju till kvällen innan vi skiljdes åt. Djuren ska nattas och gubben med kanske:)?
Så det kommer -håll ut!
Jag tackar mina goda medarbetare i Grodden för en som vanligt trevlig dag, och som alltid rolig dag ihop med er! Passar också på att via Groddens vägnar skicka ett grattis till grodden Bengt, som valde att fylla år just igår! Grattis.
/Anna-Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar