söndag 30 augusti 2009

Lyckad groddträff

Tack alla ni som kom och som gjorde dagen så trevlig! Vi samlades 15 st hemma hos mig i Grindsbo och åt lite pastasallad och fikade. Nya medlemmar kom, och anslöt sig och så idkade vi lite byteshandel. Smycken, ägg, hantverk i form av vantar och strumpor, tvålar, vykort och goda ostar! Naturligvis bytte höns och tuppar ägare också innan groddarna var klara.

Vi kom fram till, ihop med Veteranmotorklubben Ydre, att kommande hönsbytardag äger rum den 8 maj 2010 på Ydregården. Det är nu bokat och klart med Kenth på Ydregården. Så nu är det dags att förebereda sig så det inte blir lika tufft arrangemang som i fjol!
Så starta kläckarna i tid, sy förkläden, sticka vantar hela vintern och kom fullfjädrade den 8 maj! Välkomna och tack för idag! /Anna-Karin ordf i Grodden

3 kommentarer:

 1. Alltid roligt att se kreativiteten hos andra. Och vi verkar ha samlat en och annan i föreningen. Det bådar gott.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det var jätte trevlig att träffa er allihop! Tack så mycket!

  SvaraRadera
 3. Låter som att ni hade en trevlig dag. Jag skickar här en hälsning till Elvy och tackar för god affär! Hoppas att den kommer till glädje! Bilden har vad jag kallar "en andlig rot", dvs, den är målad med tanke på alla dem/oss, som då och då hamnar i mörker, sorg och besvärligheter och med mörka tankar och som med Guds hjälp, lyckas nå ljuset igen!

  SvaraRadera