torsdag 25 juni 2009

STUDIEBESÖK

Hej alla groddar, jag hade tänkt ordna ett studiebesök på en gård som föder upp mohairgetter. Dom klipper sina getter och gör garn av ullen, tillverkar även produkter som tröjor, sockar m,m.
Det vi skulle erbjudas i ett studiebesök är en rundtur bland gårdens djur samt få se vallande hund i arbete, där finns även en liten gårdsbutik. Gården ligger i Kalmar län, Nybro kommun.

Om det är någon som vill övernatta så ordnar vi detta, vi har en liten gäststuga på tomten, det vore trevligt så kunde vi ta en grillkväll.

Ni kan väl höra av er till mig så jag vet om det finns något intresse för ett sådant här studiebesök. Hoppas på ett stort intresse (ni kan ju passa på att ta en ölandstripp också, två flugor i en smäll)

Yvonne på Skillerhults Djurtransport AB

mail: yvonne.svanstrom@telia.com

5 kommentarer:

 1. Intresse finns från mig för en sådan utflykt, dock ej övernattning på grund av alla djuren hemma! Bra initiativ!

  SvaraRadera
 2. "Dom" och "vi"? Är det er egen gård? Säljer ni rå mohair också i.s.f?

  SvaraRadera
 3. Mohair gården är inte vår, den ligger ca: en mil från vårt ställe.
  Men övernattningen om någon är intresserad är hos oss.
  Jag skulle tro att det går att köpa rå mohair i mån av tillgång, så det vore bra om den som vill ha meddelar detta innan besöket.

  SvaraRadera
 4. gunnel i brännbålskärr1 juli 2009 22:54

  intresse finns här oxå men måste åka hem pga djur
  gunnel i brännbålskärr

  SvaraRadera
 5. gunnel i brännbålskärr1 juli 2009 23:02

  på årsmötet var det några som ville vara med och lära sig slakta kaniner hos oss, just nu har vi inga slaktfärdiga och det är varmt och spyflugorna bara väntar, vi får väl lugna oss lite ... men skriv gärna om intresse fortfarande finns, ni kan ju ta med er egna kaniner, så visar vi hur man gör osv

  SvaraRadera